O parte dintre elevii Liceului „Hans Mattis Teutsch” trec în online

O parte dintre elevii Liceului „Hans Mattis Teutsch” trec în online

Timp de două săptămâni, o parte dintre elevii Liceului Vocaţional de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch”, vor învăța în sistem online. Acesta este cel de-al treilea liceu din Brașov care trece la cursuri în regim online, intergral sau parțial, din cauza COVID.

 Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 201/2021, privind aprobarea suspendării activității didactice cu prezență fizică în Liceul Vocațional de Arte Plastice “Hans Mattis Teutsch”, Corpul A, situat pe Bd. Valea Cetății nr. 8, din municipiul Brașov, începând cu data de 14.10.2021, pentru o perioadă de 14 zile.

Procesul de învățământ poate continua în sistem online.

Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Liceul Vocațional de Arte Plastice “Hans Mattis Teutsch”, Corpul A, se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov

Notă: La Liceul Vocațional de Arte Plastice “Hans Mattis Teutsch”, Corpul A, funcționează 12 clase, dintre care 6 clase funcționează în sistem online din cauza cazurilor de coronavirus (6 elevi confirmați), iar potrivit Ordinului comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății, interimar, nr. 5338/1082/01.10.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unitățiilor/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, modificat prin Ordinul comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății nr. 5349/2041/06.10.2021, la data suspendării cursurilor pentru 50% din totalul claselor se suspendă activitatea cu prezență fizică la nivelul întregii unități de învățământ pentru o perioadă de 14 zile.

Hotărârea nr. 201/13.10.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă AICI.

https://newsbv.ro/2021/10/13/activitate-fizica-suspendata-la-colegiul-national-andrei-saguna/
https://newsbv.ro/2021/10/13/elevii-din-17-clase-de-la-colegiul-national-johannes-honterus-trec-in-online/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate