O nouă creșă se construiește la Făgăraș

O nouă creșă se construiește la Făgăraș

Făgărașul va primi fonduri pentru o nouă creșă, ce va fi construită în cartierul Combinat. Aceasta va avea 70 de locuri.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Cseke Attila, a aprobat construirea unei noi creșe, moderne, în urma solicitării Primăriei Făgăraș de includere a municipiului în Programul național de construcții de interes public sau social.

Contractul cu constructorul se va putea semna la începutul anului viitor, potrivit reprezentanților ministerului.

Creșa va fi construită în baza unui proiect-tip în cartierul Combinat pe un teren din apropierea Colegiului „Aurel Vijoli” și va avea 70 de locuri.

Investiția de peste 17 milioane de lei va fi realizată de Compania Națională de Investiții în cadrul Subprogramului „Unități si instituții de învațământ de stat”.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

La nivel național, ministrul Dezvoltării a aprobat construcția a 138 de creșe noi.

Pe baza ordinului de ministru se vor putea semna, la începutul anului viitor, primele contracte cu constructorii. Astfel, se va putea începe construcția primelor creșe din Programul național de construire de creșe al MDLPA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate