O fetiță de 2 ani a fost răpită, în Vrancea, de iubitul mamei. Acesta i-a amenințat pe polițiști că se omoară și că îi face rău copilului dacă intervin

O fetiță de 2 ani a fost răpită, în Vrancea, de iubitul mamei. Acesta i-a amenințat pe polițiști că se omoară și că îi face rău copilului dacă intervin

O fetiță de doi ani a fost salvată de patru polițiști din Vrancea, după ce iubitul mamei o răpise și amenința că o va ucide. 

Un bărbat din Vrancea a ameninţat, duminică seară, că se sinucide, iar fiica sa de 2 ani ”nu va mai fi găsită”, după o ceartă cu concubina. Un poliţist cu el la telefon până şi-a dat seama unde este.

O femeie din Vrancea a sunat la 112 şi a anunţat că, după un scandal cu concubinul ei, acesta a luat fetiţa de doi ani, a urcat-o în căruţă şi a plecat într-o direcţie necunoscută. Femeia se ascunsese la nişte vecini cu trei dintre copii.

Poliţiştii l-au sunat şi, mai bine de o oră, au încercat să afle unde se află, obţinând câteva indicii în timpul comvorbirii. Bărbatul a ameninţat că se sinucide, iar fetiţa ”nu va mai fi găsită”, transmite News.ro.

IPJ Vrancea anunţă că poliţişii din cadrul Secţiei 9 Politie Rurală Odobeşti au fost solicitaţi, după un apel la 112, să intervină

”Un apel telefonic îi anunţa despre faptul că o femeie are unele neînţelegeri cu concubinul său. Cunoscând zona, le-a luat câteva minute să ajungă la familia la care se refugiase femeia împreună cu 3 dintre cei 4 copii ai săi. Vizibil agitată, le-a relatat poliţiştilor faptul că, în jurul orei 14:00, concubinul său a revenit  la domiciliu aflându-se în stare vădită de ebrietate, a început sa provoace scandal, să-i adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Pentru a evita ca acest conflict să degenereze în acte de violenţă, femeia a părăsit domiciliul şi s-a adăpostit la locuinţa unor vecini. Aceasta le-a povestit că fiica sa, în vârstă de aproape 2 ani, a fost luată de concubin, care a plecat cu un atelaj hipo, necunoscând direcţia  de deplasare a acestuia”, a transmis, duminică seară, sursa citată.

Poliţiştii au explicat că unul dintre poliţişti l-a sunat pe bărbat.

”Preţ de mai bine de 1 oră, a încercat să stabilească unde se află. Sub presiunea faptului că bărbatul ameninţa că se va sinucide iar fetiţa “nu va mai fi găsită ” dacă vor interveni, în timpul apelului Ionuţ a “extras “ un detaliu extrem de important care i-a condus spre locul unde se aflau cei doi: într-un cătun, la circa 4 km de domiciliu, într-o zonă cu teren accidentat, la un adăpost abandonat. L-au observat de la distanţă având o secure în mână şi au cerut imediat sprijinul unui alt echipaj de poliţie. La vederea autospecialelor, bărbatul a devenit agresiv atât verbal cât şi fizic, ameninţând atât cu acte ce i-ar fi pus în pericol viaţa fetiţei cât şi cu suicidul”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au reuşit să se apropie, l-au imobilizat şi încătuşat pe bărbat şi în câteva secunde era deja în autospeciala de poliţie.

”Colega noastră Daniela a fugit către adăpost, auzind printre ţipetele bărbatului, vocea celei mici. A găsit-o teafără, pe paie, în adăpostul de animale. La faţa locului a fost solicitat un echipaj de ambulanţă care a preluat bărbatul şi transportat la o unitate medicală de specialitate. Fetiţa nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar până la reîntâlnirea cu mama sa, a adormit liniştită în braţele colegei noastre Daniela, care, deşi şi-a început  activitatea din decembrie 2023, are cu siguranţă atributele unui bun poliţist: empatia şi dragostea pentru semeni”, au mai transmis poliţiştii.

IPJ Vrancea anunţă că a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, însă femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecţie.

Alte articole:   Campanie de colectare a deșeurilor electrice, cu premii, sâmbătă, la Zărneşti

Bărbatul are acum un dosar penal pentru ”ameninţare”.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate