O femeie şi-a bătut şi jefuit soțul

O femeie şi-a bătut şi jefuit soțul

Polițiști din cadrul Secției 3 Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie” și “furt”.


,,În fapt, la data de 21 mai 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 38 ani, cu privire la faptul că în timp ce se aflau la domiciliul comun din mun. Brașov, soția sa în vârstă de 37 ani, l-ar fi fost agresat fizic, iar ulterior i-ar fi sustras mai multe bunuri și o sumă de bani.


Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi agresat-o, la rândul său, pe soția sa.

Alte articole:   Când se termină valul de caniculă extremă din Europa


În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsurile evacuării temporare din locuință a acestuia și păstrării unei distanțe minime față de soția sa și de locul de muncă al acesteia.


De asemenea, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile și față de femeie, fiind dispusă măsura păstrării unei distanțe de minimum 100 de metri față de locuința bărbatului.


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate