Numărul turiştilor care au vizitat Cetatea Râşnov a crescut cu peste 15.000, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Numărul turiştilor care au vizitat Cetatea Râşnov a crescut cu peste 15.000, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

cetatea rasnovNumărul de turişti care vizitează Cetatea Râşnov a crescut de la un an la altul, iar dacă anul trecut, până pe 22 iulie, 91.537 de turişti trecuseră pragul acestui obiectiv turistic, anul acesta, au fost 106.733 de turişti, care au plătit bilet în Cetate.

„Chiar dacă anul acesta nu a fost unul tocmai prietenos, din cauza vremii nefavorabile şi în unele zile au fost mai puţini turişti, în zilele frumoase numărul acestora a fost destul de mare, astfel că am avut o creştere de peste 15.000 de vizitatori. Cred că până la finele anului vom reuşit să atingem un record în ceea ce priveşte numărul de turişti care ne vizitează oraşul, lucru ce va justifica importanţa investiţiilor făcute şi a celor pe care le avem în curs de realizare şi care au un rol strategic în dezvoltarea turismului din oraş”, a explicat primarul Râşnovului, Adrian Veştea.
Programul de vizitare al Cetăţii este în fiecare zi între orele 9.00 şi 19.00, până la finele lui octombrie, pe timp de iarnă programul de vizitare fiind între 9.00 şi 17.00.
Tarifele de vizitarea au rămas aceleaşi: 5 lei pentru copii, elevi şi studenţi, 10 lei pentru adulţi, iar pentru copiii în vârstă de până la 3 ani, accesul este gratuit.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO O macara s-a prăbușit peste o mașină, în București

Anunţuri mică publicitate