Noul model de Declarație pe propria răspundere și Adeverință pentru angajator

Noul model de Declarație pe propria răspundere și Adeverință pentru angajator

De duminică, 28 martie, va intra în vigoare Hotărârea de Guvern, decisă joi seara de executiv, care prevede noi măsuri restrictive la nivel național.

Guvernul a instituit o serie de restricții pentru persoane fizice, pentru firme și alți angajatori și operatori economici.

Autoritățile au publicat noile modele de Declarație pe propria răspundere și Adeverință de la angajator, care trebuie completate începând de duminică, 28 martie.

Autoritățile au publicat două seturi de documente.

Modelul Declarației pe propria răspundere și al Adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului) – valabil începând de la ora 22.00.

Alte articole:   Săptămâna Patimilor. Ce simbolizează fiecare zi

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator

Modelul Declarației pe propria răspundere și al Adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii) – valabil de la ora 20.00.

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator

Declarația pe proprie răspundere poate fi scrisă și de mână, cu condiția completării tuturor câmpurilor.

Atât Declarația pe propria răspundere, cât și Adeverința de la angajator poat fi stocate și prezentate pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiția ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă, iar în cazul Adeverinței, a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactată adeverința.

Alte articole:   Duminica Floriilor
https://newsbv.ro/2021/03/26/florin-citu-noile-restrictii-impotriva-raspandirii-sars-cov-2-se-aplica-de-duminica/
https://newsbv.ro/2021/03/25/restrictii-noi-lista-cu-masurile-ce-intra-in-vigoare-de-maine-declaratiile-lui-arafat/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!