Nicoleta Buta (PC): Ieşirea din criză se face cu investiţii responsabile

Nicoleta Buta (PC): Ieşirea din criză se face cu investiţii responsabile

Partidul Conservator atrage atentia ca,, pentru o iesire reala din criza trebuie dezvoltate investitii pentru obiective care trebuie realizate ca urmare a necesităţilor stringente ale populaţiei.

Avem nevoie de cheltuirea fondurilor cu responsabilitate, nu pe terenuri de fotbal in panta, parcuri de distractie la sate fara apa si canalizare, sau alte investitii pe bani publici, impartiti generos pentru primarii PDL. Un exemplu avem si la Brasov. Municipalitatea a beneficiat de cel mai scump proiect finanţat de stat prin intermediul MDRT , în valoare de 28,2 milioane de lei, pentru lucrări de amenajare a domeniului schiabil , a unui lac acumulare, dar şi a unei instalaţii de transport pe cablu în Poiana Braşov. Domeniul schiabil de la Braşov a mai fost finanţat cu 8,5 milioane de lei în 2010 şi 9,5 milioane lei în 2009. Sumele s-au decontat de la bugetul statului, pe baza facturilor trimise de autorităţile locale. Si inca circa 9 milioane de lei vor mai fi platiti pentru lucrari suplimentare care au generat costuri nepravazute pana acum, dar stimabilii ministeriabili, care s-au laudat recent la Brasov cu viitoarea statiune de nivel european, au uitat sa precizeze, sau poate nu au vrut“, a delcarat vicepreşedintele PC Braşov, Nicoleta Buta

Aceasta precizează că, în acest context economic, pentru alte proiecte fara de care turismul nu se poate dezvolta, respectiv autostrada pana la Brasov si aeroportul, nu se fac aceleasi eforturi financiare, sau am putea spune ca nu se fac mai deloc.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate