Jaf nereușit: un brașovean a dat nas în nas cu hoții, în propria locuință

Jaf nereușit: un brașovean a dat nas în nas cu hoții, în propria locuință

Zilele trecute, un brașovean în vârstă de 62 de ani care plecase la cumpărături a avut parte de o surpriză neplăcută la întoarcere.

În momentul în care s-a întors de la cumpărături, proprietarul, care locuiește singur, a găsit ușa apartamentului descuiată și a dat nas în nas cu unul din cei doi hoți care îi cotrobăiau prin casă.

Imediat, bărbatul a încercat să iasă din apartament şi să închidă uşa, pentru a-i prinde înăuntru pe hoţi, însă nu a apucat, deoarece hoţul cu care dăduse nas în nas, în holul locuinței, i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă, l-a împins, iar indivizii au reușit să scape.

Vecinii au auzit gălăgie pe scara blocului, dar până să intervină, hoţii au fugit.

Unul dintre hoţi a dat dovadă de un tupeu incredibil şi l-a întâmpinat pe proprietar cu o întrebare, a povestit un vecin.

Tipul de pe hol a avut tupeu să spună: locuieşte aici un domn George, adică hoţul întreba pe proprietar dacă locuieşte cineva acolo. A venit şi i-a dat cu sprayul în ochi, orbindu-l pur şi simplu şi au fugit”, povestește un vecin, pentru stirileprotv.ro.

Spre norocul bărbatului, hoții nu au apucat să fure nimic.

Sesizați cu privire la caz, polițiștii au făcut cercetări la fața locului, iar în urma detaliilor date de victimă şi a urmelor ridicate de la faţa locului, au format un cerc de suspecți.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de tâlhărie.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate