Mystery & Thriller Festival, la a III-a ediție în Cetatea Râșnov

Mystery & Thriller Festival, la a III-a ediție în Cetatea Râșnov

mystery & thrillerÎntre 22 și 26 august 2013, în Râșnov are loc a III-a ediție a Mystery & Thriller Festival sub deviza: Books, workshops, movies & more!

Târg de carte, ateliere de scriere creativă cu invitați profesioniști, proiecții de filme, dezbateri, concerte. Evenimentul se desfășoară la Cetatea medievală, pe Promenada Sissi și în cinematograf. Organizatorii festivalului sunt Primăria orașului Râșnov și Asociația Mioritics.

Școala de scriere creativă are ca invitați speciali scriitori, traducători, critici de film, editori de carte români – Lucia Verona și Manuela Cernat, Monica Ramirez și Tony Mott, Răzvan Dolea, Horia Ursu și Bogdan Hrib. Până duminică, 25 de cursanți vor asculta prelegeri despre Cum se scrie un bestseller?, Teatru, film sau carte în genul mystery & thriller, Pretextul istoric în romanele mystery, De la nordic noir spre est? sau Nu trageți în traducători!

Alte articole:   FOTO O macara s-a prăbușit peste o mașină, în București

Târgul de carte adăpostit de grădina cetății va avea parte de patru lansări de carte – Monica Ramirez – Fantoma de pe lac, Anamaria Ionescu – Pe cine nu lași să moară, Bogdan Hrib – Ultima fotografie, precum și lansarea colecției Crime Masters de la editura Paladin. Autorii vor oferi autografe și vor sta de vorba cu cititorii.

Se vor proiecta în cinematograf, precum și pe promenada opt pelicule de gen, de producție foarte recentă, printre care: The Raven, Jack Reacher, The American, Wanted, The Wolfman.

Sâmbata seara va avea loc concertul susținut de Pierre Polveche & Pierre Lamy (Paris, Franța) – Melodii din Parisul de altădată.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate