Muzicalul anului 2019, „Secretul Pălăriei Fermecate”, la Superland

Muzicalul anului 2019,  „Secretul Pălăriei Fermecate”, la Superland

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, aduce pe scena „Festivalului Copilăriei”, care se va desfășura în perioada 31 Mai – 2 Iunie, artiști de top dar și cele mai îndrăgite personaje din povești sau desene animate. Unul dintre spectacolele care se vor desfășura pe scena principală este muzicalul anului 2019 „Secretul Pălăriei Fermecate”.

Cele mai simpatice personaje din celebrele cântecele Cutiuța Muzicală, prind viață: șoricei, broscuțe, cocoșul, găina – toți cântă și dansează pentru tine într-un spectacol plin de culoare, costume senzaționale și muzică antrenantă! 

Iar când apare și un vrăjitor care strică tot și fură veselia, lucrurile se complică! E nevoie de un magician puternic și de pălăria lui fermecată pentru a salva situația! Din lupta lor numai unul poate să câștige!

Alte articole:   Miercuri are loc repartizarea computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a

Iar tu, poți fi eroul poveștii alături de magicianul cel bun!

Spectacolul Secretul Pălăriei Fermecate a reuşit să aducă în faţa celor mici şi mari o poveste de tip teatru muzical, în care personajele s-au confruntat cu situaţii, uneori comice, alteori incitante, unde spectatorii au făcut parte din poveste alături de personajele de pe scenă datorită modului interactiv în care s-a desfăşurat acţiunea. Scenariul 100% românesc se împleteşte armonios cu o selecţie de 14 melodii din seria Cutiuţa Muzicală, precum şi cu momente coregrafice moderne. Mai mult, toate personajele poartă costume spectaculoase, gândite şi create la standarde internaţionale, special pentru acest spectacol.

Scenariul musicalului pentru copii include 8 personaje efervescente, printre care Graţiela – o morăriţă graţioasă, Tomi – un băieţel inocent şi curios, Cocuţa – o gainuşă cochetă sau Rufus – un cocos impunător, care se află sub protecţia marelui magician Albertino. Copiii vor fi din nou în centrul atenţiei pentru că sunt invitaţi să cânte, să danseze şi să salveze veselia alături de personajele preferate.

Alte articole:   Se schimbă condiţiile pentru cei care doresc să fie asistenţi maternali

Cutiuţa Muzicală este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale pentru copii, din România, cu o notorietate de peste 15 ani pe piaţa muzicală şi vânzări de peste un milion de unităţi. Povestea Cutiuţa Muzicală a început în anul 2001, când Liliana Ştefan, în rolul de proaspătă mămică, a lansat, alături de MediaPro Music, primul album de cântecele pentru copii. De-a lungul timpului, Cutiuţa Muzicală a devenit un brand recunoscut în lumea mămicilor şi a copiilor, dar şi în industria muzicală românească şi, nu de puţine ori, a reprezentat un instrument de educaţie prin care copiii au învăţat cele mai iubite cântecele.

Festivalul Copilăriei de la Superland se desfășoară în perioada 31 Mai – 2 Iunie și promite să aducă zâmbetul pe buze și în suflet atât copiilor, cât și adulților. Cavalerul Noby, mascota Superland, împreună cu prietenii lui, cele mai îndrăgite personaje ale planetei, vă așteptă cu mic, cu mare, de la cei cu botoșei pân-la cei cu 43 să sărbătoriți împreună Ziua Internațională a Copilului.

Alte articole:   Concert de muzică corală la Biserica Neagră din Brașov

Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziția copiilor și adulților peste 60 de atracții.

Organizatorii „Festivalului Copilăriei” au scos la vânzare și mai multe pachete VIP pe care le găsiți la adresa: www.superland.ro/1-iunie-festivalul-copilăriei/. De asemenea, intrarea la toate evenimentele și în parcul de distracții este gratuită. Evenimentul îl găsiți la adresa: http://s9.ro/m1l

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate