Modificare importantă la RATBV. Va fi aplicată o nouă repartizare a mijloacelor de transport

Modificare importantă la RATBV. Va fi aplicată o nouă repartizare a mijloacelor de transport

De vineri, 19 ianuarie 2024, va fi aplicată o nouă repartizare a mijloacelor de transport RATBV la peroanele din capătul de linie Livada Poștei.

Măsura a fost luată pentru a se asigura o mai fluentă circulație a autobuzelor și troleibuzelor, dar și pentru a se elimina posibilitatea producerii unor confuzii cu privire la direcția de deplasare a vehiculelor care intră prin Livadă pe ambele sensuri de circulație (liniile A1 și 4).

Tocmai pentru a evita posibile confuzii ale celor mai puțin familiarizați cu rețeaua de transport RATBV, pe adăposturile din Livada Poștei se vor amplasa afișe de mari dimensiuni, în limbile română, engleză și germană, cu informații despre direcția de deplasare a autobuzelor de pe liniile A1 și 4.

În aceste condiții, din 19 ianuarie se va aplica următoarea repartizare în capătul de linie Livada Poștei:

– Peronul 1 (cel mai apropiat de Bibliotecă / AJOFM): liniile A1 (spre Aeroport), 4 (spre Tocile) și 50;

– Peronul 2: liniile 16, 24, 28 și 41;

– Peronul 3: liniile 1, 2B, 6 și 36;

– Peronul 4: liniile A1 (spre Gară), 4 (spre Gară), 14 și 17;

– Peronul 5 (cel mai apropiat de sensul giratoriu): liniile 2, 31, 34 și 34B.

Autobuzele liniei 20 (Livadă – Poiana Brașov) vor continua să oprească în zona din fața Casei Baiulescu, unde este amplasat și punctul de vânzare RATBV.

De menționat faptul că autobuzele liniei 100, care circulă doar pe timpul sezonului de ski, vor opri în Livada Poștei după cum urmează: pe sensul spre Poiana Brașov la peronul liniei 20 (Casa Baiulescu / punct de vânzare), iar pe sensul spre Gara Brașov la peronul 4.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate