Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

Un minor de 14 ani a amenințat cu un pistol un șofer care i-a atras atenția că traversează neregulamentar

Un adolescent de 14 ani din Buzău, a amenințat cu un pistol un șofer care îl certase că traversează strada neregulamentar.

Un minor de 14 ani este cercetat pentru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, după ce a ameninţat în trafic cu un pistol tip airsoft un şofer în vârstă de 48 de ani.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Buzău, când șoferul i-ar fi atras atenţia minorului asupra modului în care a traversat strada, potrivit Agerpres.

„Fapta a fost sesizată în data de 24 noiembrie a.c. de către persoana vătămată, un bărbat de 48 de ani, din Buzău. Din investigaţiile efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, în seara de 23 noiembrie a.c., ar fi fost ameninţat cu un pistol de către un minor, în urma faptului că acesta i-a atras atenţia pentru modul în care a traversat strada. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un buzoian de 14 ani”, a transmis IPJ Buzău.

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu

Percheziţii la locuinţa adolescentului

În urma investigaţiilor, la data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Buzău, într-un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Minorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, mai arată sursa citată.

„În urma percheziţiilor, a fost descoperit şi ridicat un pistol de tip airsoft, inclus în categoria armelor neletale, care nu este supus autorizării ori notificării. Faţă de minorul de 14 ani poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea parchetului pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, a mai transmis IPJ Buzău.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate