Ministrul Veștea, lansat în cursa pentru șefia Consiliului Județean de senatorul Veștea

Ministrul Veștea, lansat în cursa pentru șefia Consiliului Județean de senatorul Veștea

Mihail Veștea, senator PNL de Brașov, a explicat, într-un interviu pentru PS News, strategia PNL Brașov la alegerile locale din acest an. Liberalul a precizat, în acest context, că PNL va merge la Consiliul Județean cu Adrian Veștea actualul ministru al Dezvoltării.

„E clar că alegerile locale sunt foarte importante pentru cetățeni, deoarece ei își aleg oamenii cei mai apropiați, adică primarul și consilierii locali care administrează interesele comunității. La aceste alegeri este normal că lumea este mai înfierbântată. Lumea este mai atentă la ceea se întâmplă, la candidați. Vedem că și la București sunt discuții mari pe tema candidaților, lumea este preocupată, toate canalele de știri discută despre treaba aceasta”, a precizat senatorul Mihail Veștea care, la alegerile trecute, i-a luat locul fostului premier Bogdan Ciucă, pe listele PNL Brașov.

Ce se întâmplă la Primăria Brașov?

„În momentul de față sunt mai multe variante. Se discută și de varianta cu liste comune și varianta de candidați separați. Sigur că se fac analize și interesul și al PNL-ului și presupun, și al PSD-ului este să câștige alegerile și bineînțeles cu oameni care să aibă capacitatea să aducă voturi, să ducă la în sfârșit proiecte pentru comunități.

Deci noi suntem, de asta vorbesc în numele PNL Brașov, noi suntem concentrați pe aceste obiective, să vedem care sunt proiectele majore de care lumea are nevoie, de care comunitatea județului Brașov și al localităților din județul Brașov au nevoie și să ne concentrăm să vedem cu ce oameni putem să ne angajăm că ducem la bun sfârșit aceste proiecte”, a mai spus Mihail Veștea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Brașoavele lui Coliban: De ce nu s-a putut finanța prin PNRR Spitalul de Pneumoftiziologie?