Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, făcut de râs de un student timişorean

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, făcut de râs de un student timişorean

Prezent la Timişoara pentru a dezbate măsurile fiscale împreună cu studenţii de la FEEA, ministrul finanţelor a fost discreditat de un student. Acesta i-a atras atenţia că creşterea economică de care se laudă este falsă iar investitorii privaţi nu pot prospera din cauză măsurilor fiscale.

Un student al facultăţii pe care ministrul a absolvit-o i-a găsit însă puncte slabe în discurs. „Când vorbiţi despre creştere economică, dacă vă referiţi la una comparativă cu trimestrul trecut, este una falsă. Noi am învăţat că o creştere economică se referă la comparaţia unei perioade dintr-un an, comparată cu aceeaşi perioadă din anul anterior”, i-a explicat tânărul lui Ialomiţeanu. „Aşa este. Important este că avem orice creştere însă”, i-a replicat ministrul tânărului.

Alte articole:   Ana-Loredana Predescu (deputat AUR): Sistemul de învățământ din România se scufundă sub conducerea Ligiei Deca, cea care nu a reușit să-și depășească nivelul de consilieră a lui Klaus Iohannis și să îmbrace haina de ministru al Educației!

Acelaşi student l-a contrazis pe şeful de la Finanţe şi când acesta s-a lăudat că încurajează investitorii privaţi. „92% dintre întreprinzătorii mici şi mari nu îşi pot face un plan bugetar pe termen lung, din cauza modificărilor fiscale. Mediul investitorulor este bulversat de fiscalitate. Nu cred că asta se numeşte o încurajare la adresa mediului de investiţii„, i-a adresat sutdentul ministrului. „Mi-aş dori să avem nişte măsuri fixe”, a fost „replica“ lui Gheorghe Ialomiţeanu.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate