Ministrul Agriculturii anunță că a semnat un ordin pentru prelungirea, până pe 12 iunie, a termenul de depunere a cererilor unice de plată

Ministrul Agriculturii anunță că a semnat un ordin pentru prelungirea, până pe 12 iunie, a termenul de depunere a cererilor unice de plată

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, a anunţat că a semnat ordinul de ministru prin care a prelungit termenul până pe 12  iunie de depunere a cererilor unice de plată pentru anul acesta. „Am luat această decizie la solicitarea fermierilor, având în vedere modificările apărute în privinţa aplicării Politicii Agricole Comune”, a mai explicat el, transmite News.ro.

„Am semnat ordinul de ministru prin care am prelungit până pe 12 iunie 2024 termenul limită de depunere a cererilor unice de plată pentru anul de cerere 2024. Am luat această decizie la solicitarea fermierilor, având în vedere modificările apărute în privinţa aplicării Politicii Agricole Comune”, a scris Florin Barbu, joi pe Facebook.

Ministrul Agriculturii a adăugat că sprijină fermierii pentru a se asigura că din 16 octombrie vor primi banii în conturi.

„Ca de fiecare dată, suntem alături de fermierii noştri şi îi sprijinim pentru a ne asigura că, începând cu 16 octombrie, primesc banii în conturi! Îi sprijinim să continue să producă româneşte!”, a precizat Barbu.

Sursa: g4food.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate