Minciuna și manipularea, armele PRM la Brașov

Minciuna și manipularea, armele PRM la Brașov

Dacă zilele trecute candidații PRM s-au lăudat în fața presei și, implicit, a opiniei publice, că ei fac o altfel de politică, că nu vor face campanie electorală – vezi Doamne! – cuprinși până în măduva tricoloră de respectul pentru luptătorii și martirii din 15 Noiembrie 1987, povestea asta a ținut câteva zile.

Un cititor ne-a trimis la redacție o fițuică pe post de ziar electoral cu „cantindații“, care arată numai „respect“ față de cei amintiți anterior. Evident, nu are rost să menționăm că încalcă legea electorală, folosind însemnele naționale, culorile tricolorului, mai ales că tribunul V.C. Tudor în loc să se ocupe de problemele privind situația economică și socială din țară e preocupat să se bălăcărească mai rău ca la ușa cortului cu Zăvoranca senioare, de le-a luat CNA „maul“ la Antena 1, Pro Tv, Acasa TC și parca și Kanal D.

Alte articole:   Junii Brașovului coboară în Cetate în Duminica Tomii. Programul complet al evenimentelor din Săptămâna Luminată

Dar tupeul politicianului atinge limite incredibile. După ce „fostul ofițer – analist politic – economist“ Adrian Macarie s-a lăudat că lovește cu respectul în electorat, cu același respect el și colegii lui au împrăștiat fițuica zilele acestea atât în județ, cât și în municipiul reședință. Iar dacă mai trebuia un moț, inclusiv pe pliantul cu pricina scrie că PRM nu intră în campanie electorală până pe data de 15 noiembrie.

Pe cale de consecință, dacă distribuirea de materiale publicitare și întâlnirile electorale cu oamenii din teritoriu nu fac parte din campania electorală, atunci să înțelegem că fruntașii PRM Brașov se referiseră la pungile cu „cadouri“?

Alte articole:   Valentin Făgărășian: Sfânta Înviere a Domnului este sărbătorită pe măsură şi în străinătate, oriunde există o suflare de român

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate