Microbuz cu 14 elevi implicat într-un accident rutier, în județul Covasna

Microbuz cu 14 elevi implicat într-un accident rutier, în județul Covasna

În această dimineață, în jurul orei 08:45, polițiștii Serviciul Rutier Covasna au fost sesizați cu privire la faptul ca pe DN 11, la intersecția cu DC 12, a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 53 de ani, în timp ce conducea o autoutilitara pe DN11, din direcția Reci spre Târgu Secuiesc, la intersecția cu DC 12, kilometrul 45 + 280m., a efectuat viraj la stânga fără sa acorde prioritate unei autoutilitare care se deplasa dinspre Târgu Secuiesc spre Reci, condusă de un bărbat de 39 de ani, și a intrat in coliziune cu aceasta.

În urma impactului, ambele autoutilitare au ricoșat într-un microbuz de transport școlar, ce se afla pe DC 12, oprit la indicatorul STOP, în care se aflau 14 elevi.

Niciunul dintre ocupanții vehiculelor implicate in coliziune nu au necesitat transportarea la o unitate medicala, pentru investigații de specialitate.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au infirmat prezența alcoolului în aerul expirat.

Permisul bărbatului de 53 de ani a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, urmând ca evenimentul rutier sa fie soluționat conform prevederilor OUG 195 din 2002.

În urmă cu puțin timp traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!