Memorialul Marian Măuță, astăzi la Săcele. Tamaș, Ghioane sau Buga vor evolua la turneul în memoria fostului jucător al FC Brașov

Memorialul Marian Măuță, astăzi la Săcele. Tamaș, Ghioane sau Buga vor evolua la turneul în memoria fostului jucător al FC Brașov

Au trecut zece ani de la moartea fostului fotbalist Marian Măuță, iar în acest an, opt echipe de fotbal se vor lupta pe teren, la Memorialul „Marian Măuță”, pe terenul de sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele.

A cincea ediție a Memorialului „Marian Măuță” la fotbal va avea loc pe 9 decembrie, în sala de sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele.

La 10 ani de la dispariţia fostului fotbalist Marian Măuță, familia și prietenii lui „Mau” organizează sâmbătă a 5-a ediție a Memorialului „Marian Măuță”, turneu care va avea loc la Sala de Sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele. Turneul este organizat de Aurel Bărbuță (nr. managerul echipei CSM Săcele, liderul Ligii a 4-a Brașov) și familia regretatului Marian Măuță.

Alte articole:   FOTO Fundația Conservation Carpathia a deschis Centrul de vizitare „Casa Castorului” în comuna Rucăr

Nu se va percepe nicio taxă. Va așteptăm la un spectacol fotbalistic de excepție în memoria regretatului „Mau“. Dumnezeu să-l odihnească!“, este mesajul organizatorilor.

Gabi Tamaș, Mugurel Buga și Tibi Ghioane, vedetele turneului de la Săcele

La ediția a 5-a a turneului de la Săcele vor participa 8 echipe care vor fi împărțite în două grupe.

Astfel în prima grupă vor evolua CSM Săcele, AFC Hărman, Moroieni Săcele și Prietenii lui Măuță.

În grupa a 2-a au fost repartizate Claly Brașov, Cetate Râșnov, Casa Țărănească și Kids Tâmpa Brașov.

La Memorialul „Marian Măuță” vor participa mai multe vedete din fotbalul brașovean printre care și foștii internaționali Gabi Tamaș, Mugurel Buga și Tibi Ghioane, potrivit prosport.ro.

Alte articole:   Analize medicale gratuite pentru locuitorii din Vama Buzăului

Fostul fotbalist al FC Braşov, Marian Măuță, a decedat în data de 24 noiembrie 2013 la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov. Avea doar 37 de ani.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate