„Memoria clipei”, proiecţie specială, la Centrul Cultural Reduta. Intrare gratuită

„Memoria clipei”, proiecţie specială, la Centrul Cultural Reduta. Intrare gratuită

Proiecția documentarului „Memoria clipei” va avea loc la Centrul Cultural Reduta, în prezența regizorului Ovidiu Georgescu în 13 decembrie.

Asociaţia culturală PROMISSUM și Centrul Cultural Reduta  vă invită la proiecția specială a filmului documentar  „Memoria clipei”, în regia lui Ovidiu Georgescu în data de 13 decembrie, la ora 18.30.

Intrarea este liberă.

Sinopsis:

Sus, în măgurile Ivănesei şi ale Maierului, la câţiva zeci de kilometri de Năsăud şi Bistriţa, se află un loc binecuvântat – cătunul „Poiana Cătunenilor”. Acolo, la peste 1200 de metri altitudine, o femeie de 80 de ani, fostă învăţătoare, trăieşte în solitudine. În gospodăria ei, veche de peste 90 de ani, alături de animale şi acareturi şi-au făcut loc cărţile, muzica şi poezia. La sfârşitul acestei călătorii vom descoperi o lume a trecutului, a prezentului şi a viitorului – lumea Vioricăi Cătuna.

Alte articole:   România va produce drone militare, la Braşov. Carfil SA, acord strategic de colaborare cu Periscope Aviation

Descoperim lumea Vioricăi Cătuna, din Poiana Cătunarilor, în Transilvania, undeva la 1200 de metri altitudine.

Imaginea: Ovidiu Gyarmath

Muzica: Petru Mărgineanu, Viorica Cătuna

Sunetul Ioan Iacoban, Andrei Georgescu, Alexandru Ciochia

Montajul: Iuliana Luca

Producător, Scenariul şi Regia: Ovidiu Georgescu

Proiecția va fi urmată de o secțiune de Q&A cu echipa de realizatori a filmului.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate