Membrii TSD Brașov au participat, astăzi, la o acțiune de împădurire

Membrii TSD Brașov au participat, astăzi, la o acțiune de împădurire

Tinerii din Organizația Partidului Social Democrat Brașov au participat, astăzi, la o amplă acțiune de împădurire care a avut loc în zona Cabanei Leasă și a Fondului Forestier Râșnov.

Membrii TSD Brașov s-au alăturat acestei campanii la invitația consilierilor locali PSD din Râșnov. Aproximativ 20 de tineri au răspuns ”prezent” acestei acțiuni. Menționăm faptul că în primăvara acestui an , Ocolul Silvic al orașului Râșnov și-a propus realizarea de lucrări silvice de plantare a 25.150 puieți forestieri.

,,Am petrecut astăzi o zi frumoasă de primăvară în aer liber, între prietenii din TSD Brașov și cu gândul la natură. Deteriorarea ecosistemelor naturale este o adevărată problemă în ultimii ani. Acesta este și motivul pentru care vom răspunde mereu ”prezent” la astfel de acțiuni de împădurire. Natura are nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Alexandru Guzun, președintele TSD Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate