MedLife a inaugurat astăzi un Centru de Pediatrie în Brașov

MedLife a inaugurat astăzi un Centru de Pediatrie în Brașov

Receptie centru copii medlifeMedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, își extinde prezența în Brașov și inaugurează un Centru de Pediatrie care oferă pacienţilor asistență medicală non-stop și o echipă medicală formată din unii dintre cei mai renumiți medici specialiști pediatri din oraș.

Prin aceată investiție se pune la dispoziţia pacienților consultații și investigații pentru următoarele specialități medicale: alergologie, endocrinologie, ORL, gastroenterologie, nefrologie, neurologie, medicină respiratorie pediatrică, pediatrie, psihologie și logopedie.

În cadrul Centrului de Pediatrie MedLife Brașov activează o echipă de 30 de persoane, formată din cadre universitare, medici primari, asistenți medicali și personal de suport, aflată sub coordonarea doamnei doctor Maria Mitrică, medic primar pediatru, șef lucrări în cadrul Facultății de Medicină Brașov și directorul medical al centrului. Capacitatea centrului permite tratarea unui număr de până la 40 de pacienți pe timp de zi și până la 20 de pacienți în timpul nopții.

Alte articole:   Brașovul, primul loc în topul destinațiilor preferate ale românilor pentru vacanţa de Paşte

Centrul de Pediatrie MedLife Brașov pune la dispoziția pacienților echipamente specifice pentru tratarea urgențelor respiratorii și digestive, precum și instrumentar de bază pentru afecțiunile ORL. Totodată, echipa medicală se află în colaborare cu Spitalul Clinic de Copii Braşov, astfel încât să răspundă în permanenţă oricăror nevoi medicale ale pacienţilor.

Centrul este situat pe strada Nicopole, nr. 65, are o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați și dispune de trei cabinete medicale, o sală de așteptare, precum şi de un spaţiu de joacă special amenajat pentru copii, cu mochetă colorată, jucării, măsuţe şi scăunele, care vor crea o atmosferă plăcută şi prietenoasă pentru cei mici.

Alte articole:   Autostrada Brașov-Bacău: A fost desemnat câștigătorul pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate

Programul de funcționare al centrului este non-stop, de luni până duminică, iar între orele 20:00-08:00 programul funcţionează prin linii de gardă. Pentru efectuarea unei programări, pacienții pot apela numărul de telefon scurt 0268/960.

MedLife s-a lansat pe piaţa din Braşov în anul 2010, ca urmare a finalizării unei tranzacţii de preluare în proporţie de 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid SRL. Ulterior, în 2011, compania a investit în dezvoltarea unui spital multidisciplinar, dar şi în achiziţionarea, în proporţie de 100%, a clinicii Eva, prima maternitate privată din România.

În prezent, Braşovul este cel de-al doilea centru de business pentru MedLife, pe lângă Centrul de Pediatrie compania fiind prezentă cu un spital pluridisciplinar, o maternitate, două hyperclinici, două laboratoare de analize medicale, unul în Braşov şi altul în Sfântu Gheorghe, două centre medicale la Făgăraş şi Sfântu Gheorghe.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate