Medic de la Spitalul din Făgăraș acuzat că a semnat două certificate de deces pentru același pacient!

Medic de la Spitalul din Făgăraș acuzat că a semnat două certificate de deces pentru același pacient!

,,De ce a murit tata?” este întrebarea lui Claudiu Emil Mocan la care aşteaptă răspuns de la conducerea Spitalului Municipal Făgăraş încă de la începutul lunii ianuarie 2021. Citiți întreaga întâmplare într-un reportaj realizat de Monitorul de Făgăraș.

Emil Mocan, fostul secretar al Primăriei Făgăraş timp de 30 de ani, a decedat la Spitalul Municipal Făgăraş în data de 1 ianuarie 2021, ora 20.00, după 13 zile de spitalizare la secţia interne. Pe numele lui au fost emise de către medicul Marius Moldovan două certificate de constatare a decesului, la distanţă de o zi, dar cu acelaşi număr de înregistrare (577) şi aceeaşi dată, 1.02.2021. Coşmarul familiei a continuat  mai dur, corpul neînsufleţit depus la capelă, după primul certificat constatator al decesului în baza căruia a fost emis certificatul de deces de SPLEP Făgăraş, a fost ridicat şi ţinut ascuns o noapte, ca în ziua următoare, ca un fur, să fie dus direct la cimitir şi băgat în groapă.

Continuarea, AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate