Maşina ministrului Lucian Bode, filmată pe contrasens, înainte de a fi implicată în accident (Video)

Maşina ministrului Lucian Bode, filmată pe contrasens, înainte de a fi implicată în accident (Video)

Au apărut imagini cu accidentul în care ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor, într-un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Dumbrăvești, între Pitești și Râmnicu Vâlcea.

Un motociclist aflat în trafic în zona în care a avut loc acum două zile impactul, a filmat mașina oficialului în timp ce depășea o coloană de autovehicule, pe linie continuă.

În imagini se vede cum motociclistul este depășit de mașina oficială, circulând mai mult pe contrasens, continuând să depășească mașină după mașină.

Imaginile cu maşina ministrului Lucian Bode care circulă mult pe contrasens, au fost surprinse și postate în mediul online de motociclistul depășit în trafic.

”Accident ministru Bode – Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, a scris cel care a postat imaginile în mediul online, potrivit news.ro.

În imagini se vede cum, în repetate rânduri, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de maşini.

Alte articole:   Ziua Muncii. În ultimii 25 de ani, fabricile din România au pierdut aproape 500.000 de angajaţi

Foto: news.ro

https://newsbv.ro/2020/09/01/ministrul-transporturilor-lucian-bode-ranit-usor-intr-un-accident-rutier/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate