Masa Critică îi invită pe braşoveni la o plimbare cu bicicleta

Masa Critică îi invită pe braşoveni la o plimbare cu bicicleta

Brașovenii sunt învitați la pedalat! Asociația Tot Mai Verde din Brașov invită comunitatea locală să participe la „Masa Critică” vineri, 30 iunie.

Inițiativa ecologistă are ca scop promovarea utilizării bicicletei ca mijloc de transport ecologic, economic, sănătos și adesea mai rapid în oraș, dar și atragerea atenției autorităților asupra necesității dezvoltării unei infrastructuri adecvate pentru circulația bicicliștilor.

„Prin acest eveniment, dorim să încurajăm mersul pe bicicleta, fără a face nici o discriminare. Noi, cei de la Asociașia Tot Mai Verde ne-am propus anul acestă să spijinim Asociaţia Bastonul Alb în a oferii posibilitatea persoanelor nevăzătoare să aibă posibilitatea de a se bucura de mersul pe bicicletă. Ei vor fi invitații noștri speciali pe parcursul acestui an, la fiecare ediție”, transmit organizatorii.

În cadrul evenimentului Masa Critică, se strâng bani pentru achiziționarea de biciclete tandem pentru Asociația Bastonul Alb.

„Vom face o colectare de fonduri pentru achiziționarea de biciclete tandem pentru ei. Oricine poate dona transparent orice sumă dorește, fizic la fiecare eveniment sau transfer bancar. Pe puteți contacta pe pagina asociație dacă doriți să ne ajutați în orice mod pentru această cauză”, mai spun organizatorii.

Se estimează prezența unui număr de aproximativ 80 de persoane de toate vârstele care vor face o plimbare de socializare pe biciclete.

Alte articole:   FOTO Au fost finalizate lucrările de modernizare a unui nou tronson de pe strada Canalului din Săcele

Programul :

  • 17:45 – 18:00 : Întalnirea la Primăria (la Lupoaică)
  • 18:00 : Pornire traseu: Primaria Brașov (la Lupoaica), str. blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.

Pe toată lungimea traseului se vor respecta prevederile OUG nr. 195/2002. Se va folosii prima bandă de circulație.

Participanţii sunt rugaţi să respecte regulile de circulație și mersul în coloană.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate