„Marșul bicicliștilor” revine pe străzile din Brașov

„Marșul bicicliștilor” revine pe străzile din Brașov

Și în acest an, la Braşov se va desfăşura „Marșul bicicliștilor”.

„Marșul bicicliștilor” va avea loc în fiecare final de lună până la toamnă.Evenimentul va fi organizat lunar până în octombrie și a primit deja avizul Comisiei de Circulație.

Evenimentul, organizat de Asociația Tot Mai Verde, va avea loc în ultima zi de vineri a fiecărei luni, începând cu ora 18:00, din fața Primăriei, la Lupoaică.

Bicicliștii vor porni pe Calea București până la giratoriul de la Poienelor, urmând apoi Bulevardul Saturn, Bulevardul Gării, Bulevardul Griviței și Strada 13 Decembrie pentru a se întoarce în centrul orașului.

Ca în anii anteriori, vă așteptăm și în 2024 în număr cât mai mare la evenimentele „Masa Critică” ce urmează să fie organizate în ultima vineri din fiecare lună. Susținem aceste inițiative prin proiectele clasice: „Masa Critică” și „Parada bicicletelor”, destinate bicicliștilor de toate vârstele. Încurajăm astfel un stil de viață sănătos pentru noi și pentru mediul înconjurător”, transmite Asociaţia Tot Mai Verde.

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu

„Marșul bicicliștilor” are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic, economic și sănătos, dar și atragerea atenției autorităților asupra necesității dezvoltării unei infrastructuri adecvate pentru bicicliști în Brașov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate