Marius Dunca: PNL se visează deja cu o mână în buzunarele românilor. Florin Cîțu s-ar fi potrivit în Guvernul Boc

Marius Dunca: PNL se visează deja cu o mână în buzunarele românilor. Florin Cîțu s-ar fi potrivit în Guvernul Boc

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, trage un semnal de alarmă cu privire la discursul public adoptat de Florin Cîțu, senator PNL, susținând că singura soluție la derapajele constante ale acestuia este demisia sa din Senatul României și retragerea sprijinului de către PNL.

„Senatorul PNL Florin Cîțu ne-a obișnuit să derapeze constant în intervențiile sale  publice, însă, de această dată, nu i-a mai jignit doar pe reprezentanții puterii ci a luat la țintă peste un milion de români care lucrează și plătesc taxe în această țară. Liberalii ar trebui să-i retragă de urgență sprijinul politic. Lipsa unei acțiuni în acest sens va fi o confirmare că declarațiile acestuia nu au fost un accident, ba mai mult, că întreg PNL-ul se visează deja cu o mână în buzunarele românilor. Cu apetența sa pentru tăiat salarii, Florin Cîțu s-ar fi potrivit de minune în Guvernul Boc”, susține Marius Dunca, președinte PSD Brașov.

Alte articole:   Legea pentru uciderea urșilor, promulgată de Klaus Iohannis. Peste 400 de urși vor fi uciși în 2024 și 2025

Social-democratul atrage atenția că asistăm din nou la o încercare de a-i întoarce pe români unul împotriva celuilalt, o diversiune menită să ascundă rezultatele pozitive înregistrate în economia românească.

„Datele oficiale spun că, în trimestrul doi din 2019, economia României a avut a doua cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. În aceste condiții, PSD vorbește de noi reforme și investiții în domenii cheie precum infrastructura de transport de mare viteză, educația și sănătatea. De cealaltă parte, PNL vorbește despre scăderea salariilor, ceea ce mă face să cred că domnul senator Florin Cîțu ori nu este informat cu privire la rezultatele pozitive din economia românească, ori, din contră, cunoaște aceste rezultate și încearcă o diversiune menită să mute atenția de pe acestea și să-i întoarcă încă o dată pe români unul împotriva celuilalt”, adaugă Marius Dunca.

Alte articole:   Compania Apa Braşov: Restricţii de apă în trei localităţi din judeţ

Pe lângă scăderea salariilor, Florin Cîțu avertizează că va elimina subvențiile și voucherele de vacanță, ceea ce demonstrează o pierdere a contactului cu România reală, din stradă și o încredere oarbă în punctajele de partid.

„Cred că domnul Cîțu vorbește dintr-un glob de cristal, căci afirmațiile sale nu au nicio legătură cu realitatea. Îl sfătuiesc să iasă din bula proprie și personală în care se află, să meargă pe stradă, printre oameni și să stea de vorbă cu ei. Să meargă la câteva pensiuni și să-i întrebe pe proprietarii acestora dacă voucherele de vacanță ajută sau nu economia. Dacă va face asta, nu cred că va mai avea asemenea opinii. Ele se nasc, probabil, și dintr-o rupere a contactului cu realitatea. Așa se întâmplă când te ferești de contactul cu oamenii, dar memorezi pe de rost punctaje de partid”, conchide Marius Dunca.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate