Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului. Va avea și Brașovul Sala Polivalentă?

Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului. Va avea și Brașovul Sala Polivalentă?

Preşedintele interimar al PSD Braşov, Marius Dunca, a fost desemnat Ministru al Tineretului şi Sportului. Dunca a obţinut şi mandatul de senator la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

A fost şeful Protecţiei Consumatorului la Braşov, după care a fost promovat ca viceprepeşedinte al ANPC şi apoi preşedinte al instituţiei. Ulterior, el a fost numit secretar general al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO).

Conform CV-ului, în perioada noiembrie 2004– iunie 2008 a fost doctorand cu frecvenţă la Universitatea Transilvania Brașov, Facultatea de Știința Materialelor. Cursuri predate: Știința Materialelor, Acționări Hidraulice și pneumatice, Tehnologia Materialelor, Desen Tehnic.

În 2014 absolvit un curs de specializare la Colegiul Național de Informații, Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”

Alte articole:   CFR Călători suplimentează numărul trenurilor în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

În 2015 – Curs specializare – Managementul plăților în afacerile internaționale, Institutul Bancar Român.
CV-ul lui Dunca îl găsiți AICI

În acest context, poate că proiectul privind contruirea unei săli polivaltente în Bartolomeu, pe fostul amplasament al Stadionului Municipal, poate prinde contur…

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate