Marinar grav rănit, preluat de un echipaj ARSVOM şi adus la ţărm

Marinar grav rănit, preluat de un echipaj ARSVOM şi adus la ţărm

O echipă ARSVOM a intervenit pentru evacuarea unui marinar rănit de pe o navă, în apropierea localității Sfântu Gheorghe.

Vineri seara, un echipaj al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a intervenit pentru evacuarea unui marinar rănit aflat pe o navă, în apropierea localității Sfântu Gheorghe!

Reprezentanții ARSVOM au informat că au fost solicitați să intervină vineri seara pentru a efectua o intervenție de tip Medevac.

La bordul navei New Horizon, sub pavilion Panama, aflată la 25 mile travers de Sfântu Gheorghe, un membru al echipajului necesită îngrijiri medicale de urgenţă. Nava SAR Apollo, din cadrul A.R.S.V.O.M a pornit cu toată viteza către direcţia indicată. De asemenea, nava New Horizon a fost redirecţionată de către MRCC, spre a veni în întâmpinarea navei SAR, pentru a reduce timpul de intervenţie”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.
Ei au adăugat că echipajul navei Sar Apollo, împreună cu asistenta medicală aflată la bord, au preluat bărbatul, care prezenta o rană la o mână.
Bărbatul a fost predat în condiţii de siguranţă şi în stare conştientă către echipajul medical de ambulanţă, aflat la mal în Portul Sulina.
Foto: ARSVOM

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   ANM: Vremea se schimbă radical de mâine. Ploi însemnate cantitativ în întreaga ţară

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!