Marcel Vela va răspunde la 7 întrebări de la cetăţeni, în fiecare zi de miercuri

Marcel Vela va răspunde la 7 întrebări de la cetăţeni, în fiecare zi de miercuri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunţă că va răspunde în fiecare zi de miercuri la şapte întrebări pe contul său de socializare.

Vela a precizat, că și-a propus să răspundă unor întrebări deoarece îşi doreşte un dialog permanent cu românii şi că întotdeuna a încurajat dialogul deschis.

Întotdeauna am încurajat şi voi încuraja dialogul deschis şi liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar şi opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluţie şi tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavoastră. Cu acest scop în minte, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine (n.r. – astăzi), să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media„, a scris Vela, marţi, pe Facebook.

Alte articole:   Patru asociații și ONG-uri primesc finanţare nerambursabilă de la Consiliul Judeţean Braşov

El arată că miercuri dimineaţa printr-o postare va lansa invitaţia de a primi întrebări scrise și că va răspunde prin intermediul unui filmuleţ ce va fi postat pe Facebook.

„Mâine dimineaţă (n. r. – în această dimineață) printr-o postare o să lansez invitaţia către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveţi pentru mine. La şapte dintre acestea, alese în mod aleatoriu, voi răspunde într-un video la final de zi”, afirmă ministrul de Interne.

Ministrul menţionează că le va răspunde doar persoanelor care folosesc un limbaj adecvat, lipsit de injurii şi celor care deţin un cont real de Facebook.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate