Marcel Ciolacu: Indemnizaţiile persoanelor cu handicap se vor mări

Marcel Ciolacu: Indemnizaţiile persoanelor cu handicap se vor mări

Indemnizaţiile persoanelor cu handicap se vor mări în 2024, susține premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că indemnizaţiile persoanelor cu dizabilităţi vor fi mărite anul acesta, transmite Agerpres.

Şeful Guvernului a fost întrebat, la Realitatea Plus, dacă anul acesta se vor mări pensiile persoanelor cu handicap.

Categoric. După şedinţa de Guvern, am avut o discuţie cu ministra Muncii, pentru că am avut discuţiile cu Sanitas, apoi, normal, că avem şi asistenţa socială şi am vorbit şi despre indemnizaţiile persoanelor cu handicap, şi un sistem nou, o să fie şi o digitalizare, toate persoanele introduse„, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

De asemenea, premierul României, prezent în emisiunea Culisele Statului Paralel, l-a contrazis pe europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, care acuza faptul că, din 100 de camioane ucrainene cu cereale care intră în România, aproape jumătate sunt descărcate la noi.

Alte articole:   15.000 de lei, ajutor de la stat pentru creşterea natalităţii în România. Partenerii străini, acceptaţi în program

Marcel Ciolacu susţine că „nu rămâne niciun kilogram de grâu pe teritoriul României„.

Totodată, preşedintele PSD a vorbit despre comasarea alegerilor. El consideră că aceasta nu e o problemă urgentă a românilor.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate