Mara Mareș nu mai vrea la Brașov. Candidează la București, pe o listă unde nu figurează

Mara Mareș nu mai vrea la Brașov. Candidează la București, pe o listă unde nu figurează

Deputat PNL de Brașov și lider al tineretului liberal, Mara Mareș a anunțat pe pagina personală de Facebook că va candida din partea liberalilor la alegerile parlamentare pe listele de la București. La Brașov, ea figura pe locul al 5-lea, neeligibil.

„Sunt onorată să fac parte din echipa PNL Bucuresti, alături de care voi candida pentru un nou mandat de deputat. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi dedica activitatea construcției Noului București și sprijinirii echipei PNL care va moderniza capitala.Le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, președintei PNL București, Violeta Alexandru și celorlalți colegi alături de care candidez și alături de care voi avea șansa să lucrez.După alegerile locale, în care peste 1000 de tineri din Tineretul Național Liberal au obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali și consilieri județeni, avem acum șansa de a obține câteva mandate de deputat. Generația Altfel este creditată cu încredere atât la nivelul unor județe cât și aici, în capitală, unde tinerii, alături de Nicușor Dan, vor reseta felul în care se face politică și administrație și vor da tonul schimbării nu doar pentru București, ci pentru întreaga Românie”, scrie Mara Mareș.

Alte articole:   Peste 180 de arme deținute ilegal, indisponibilizate în primele trei luni ale anului

Interesant este faptul că ea nu figgurează pe lista votată de liberalii bucureșteni pentru parlament, dar nu este pentru prima dată când una își doresc membrii de partid și alta conducerea formațiunii, având în vedere că lista trebuie aprobată de Biroul Politic Național. Rămâne de văzut dacă va fi impusă pe listă pe o poziție eligibilă, analizele arătând că PNL nu ar obține mai mult de 6 deputați în Capitală, 7 într-o variantă mai optimistă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate