Ce a mâncat la micul dejun o femeie care a reușit să slăbească 45 de kilograme

Ce a mâncat la micul dejun o femeie care a reușit să slăbească 45 de kilograme

O utilizatoare TikTok a împărtășit o rețeta de mic dejun care a ajutat-o să slăbească 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea. Este o rețetă simplă, ușor de făcut și la îndemâna tuturor.

Într-un videoclip, Drea a publicat rețeta-minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Ea pregătește pâine prăjită cu avocado, acoperită cu un ou perfect fiert, brânză parmezan topită și un strop de sos iute. Această combinație de alimente o țin sătulă și îi oferă și o serie de nutrienți esențiali pentru a-și alimenta eforturile de scădere în greutate, scrie revista SheFinds.

„Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, a spus dr. Freeman, director de la National Jewish Health din Denver.

Alte articole:   IKEA recheamă anumite încărcătoare portabile din cauza riscului de incendiu

Avocado și beneficiile pentru sănătate

Avocado conține șase grame de grăsimi nesaturate, care au fost asociate cu scăderea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Grăsimile saturate sunt cele care sunt asociate cu un risc crescut de boli cardiovasculare și alte afecțiuni cronice.

De asemenea, medicii susțin că avocado este un fruct bun pentru inimă. Un consum de avocado de două ori pe zi, ca parte a unei diete sărace în grăsimi saturate și colesterol,poate contribui la scăderea nivelului de colesterol total și LDL din sânge.

De asemenea, un studiu efectuat pe peste 55.000 de persoane a scos la iveală faptul că persoanele care mâncau avocado cântăreau mai puțin decât cele care nu consumau regulat acest fruct.

Alte articole:   Peste 4,7 milioane de pensionari erau înregistrați în România în luna iunie

Sursa: adevarul.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate