Mama Cozonacilor din Bran a urcat pe podium la categoria „Experiențe gastronomice”

Mama Cozonacilor din Bran a urcat pe podium la categoria „Experiențe gastronomice”

Restaurantul Casa Timiș s-a situat pe primul loc la categoria „Experiențe gastronomice” din cadrul competiției Destinația Anului 2024, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Pe locul doi s-a situat Restaurant Kibuț Gărâna, din Caraș-Severin, iar pe trei, la egalitate de puncte, restaurantele Conacul Grigorescu Rătești, din județul Buzau, și Mama Cozonacilor din Brașov (Bran).

Municipiului Sibiu i-a fost decernat Marele Premiu Destinația Anului 2024.

„Dintre finaliste, destinațiile câștigătoare au fost alese pe baza punctajului calculat pe trei paliere: 1. Votul publicului pe platforma www.destinatiaanului.ro, 2. Votul juriului prezidat de Simona Constantinescu, Președinta Federației Industriei Hoteliere din România, și compus din peste 200 de lideri de comunități, primari și președinți de consilii județene, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, antreprenori, manageri și experți, bloggeri, jurnaliști și personalități media și 3. Rezultatele cercetării Destinații Vizionare, realizate de agenția specializată Aha Moments și experții Destinația Anului”, potrivit comunicatului.

Câștigătorii competiției Destinația Anului 2024 au fost anunțați pe 21 mai, în cadrul unei Gale organizate la Ateneul Român.

Sursa: g4food.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate