Mai multe zboruri Wizz Air de pe Aeroportul Braşov-Ghimbav către două orașe europene

Mai multe zboruri Wizz Air de pe Aeroportul Braşov-Ghimbav către două orașe europene

Din luna iulie Wizz Air creștere frecvența zborurilor pe rute operate de pe Aeroportul-Braşov Ghimbav.

Wizz Air mărește numărul de zboruri de pe Aeroportul Braşov-Ghimbav către Dortmund și Londra.

Potrivit BoardingPass, compania Wizz Air se pregăteşte să zboare mai des pe rutele operate spre și dinspre Aeroportul Internaţional Brașov-Ghimbav.

În perioada 13 iulie – 14 septembrie 2024, frecvența de operare a rutei Dortmund (DTM) – Braşov – Dortmund va fi de patru zboruri pe săptămână, faţă de două câte sunt în momentul de faţă.

Cele două zboruri suplimentare vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă, completând programul actual care include curse aeriene în zilele de joi şi duminică.

Alte articole:   Cele mai multe prostituate înregistrate legal în Germania sunt românce

De asemenea, de la finele lunii octombrie 2024, Wizz Air va creşte frecvența rutei Londra (LTN) – Braşov – Londra, de la trei la patru zboruri săptămânale. Acestea vor fi efectuate în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică.

Biletele pentru aceste zboruri sunt puse deja în vânzare pe site-ul companiei.

Suplimentarea numărului de zboruri a fost discutată încă de la începutul acestui an, în cadrul întâlnirilor pe care oficialii Wizz Air le-au avut cu directorul general al AIBG, Constantin Albu, şi cu conducerea Consiliului Judeţean Braşov atât la sediul Aeroportului Braşov, cât şi la Adunarea Generală a Asociaţiei Aeroporturilor din România.

Alte articole:   Au început lucrările de construire a unui nou corp la Spitalul Municipal Săcele

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate