Luni se deschide stația de Inspecții Tehnice Periodice de la RAT Brașov. Vezi ce prețuri au!

Luni se deschide stația de Inspecții Tehnice Periodice de la RAT Brașov. Vezi ce prețuri au!

service auto   Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov deschide luni, 17 martie 2014, staţia de Inspecţii Tehnice Periodice (ITP) destinată publicului, preţul unei operaţiuni complete de verificare fiind de 70 de lei (TVA inclus). Staţia ITP este situată în curtea RAT Braşov, de pe strada Hărmanului, nr. 49, accesul fiind posibil din strada Zaharia Stancu.

Directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu a precizat că „începerea activităţii în staţia ITP destinată publicului concretizează eforturile depuse pentru identificarea de noi surse de venit pentru Regie, fonduri ce provin din activităţi pentru care nu primim subvenţii de la bugetul local. Pe de altă parte, aşa cum am prevăzut în Planul de Management, prin darea în folosinţă a acestei staţii ITP exploatăm eficient infrastructura existentă, din punct de vedere material, financiar şi al resurselor umane”.

Alte articole:   FOTO Suspecţii crimei din Vaslui au fost prinşi la Braşov

Noua staţie ITP este destinată exclusiv publicului, persoane fizice sau persoane juridice proprietare de flote auto, şi se adresează deţinătorilor de vehicule rutiere a căror masă totală maxim admisă este de până la 3.500 de kg, de producţie autohtonă sau străină. Programul de funcţionare al staţiei ITP este de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

RAT Braşov pune la dispoziţia clienţilor şi două numere de telefon, la care se pot cere detalii şi se pot face programări, respectiv 0268.335.587 sau 0786.115.336. Informaţii despre noua staţie ITP vor putea fi găsite şi pe site-ul Regiei, www.ratbv.ro, precum şi pe pagina de Facebook dedicată, respectiv www.facebook.com/rat.brasov.1.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate