În luna martie, Brașov este gazda celui mai mare târg de universități din Sud-Estul Europei (P)

Cel mai mare târg de universități din Sud-Estul Europei ajunge în această primăvară,pe 23 martie, la Brașov cu o ediție aniversară care propune vizitatorilor 5.000 de programe de studiu, dar și mai multe workshop-uri și seminarii cu reprezentanții universităților prezente la eveniment.

Universități axate pe angajabilitatea post-absolvire

 În această primăvară la Brașov, RIUF propune participanților la târg peste 5.000 de programe de licență, masterat, MBA și doctorat de la peste 50 de universități și instutiții de învățământ din Europa și din întreaga lume. Vizitatorii vor putea descoperi astfel multe universități care pun accent pe angajabilitatea post-absolvire, precum și pe oportunitățile pe care studenții le pot avea chiar în timpul facultății. Una dintre universitățile de top din UK prezente în luna martie la RIUF, University of Nothampton, este profund axată pe angajabilitatea post-absolvire, 96% dintre absolvenți fiind plasați pe piața muncii la scurt timp după finalizarea studiilor.

Alte articole:   Românii stabiliţi în Spania vor putea avea dublă cetățenie. Acordul va fi semnat în iulie

Ofertă de studiu personalizată pentru fiecare participant la RIUF

 Timp de o zi, participanții pot afla informații de actualitate despre programe de studiu, fie că e vorba despre licență, masterat sau doctorat, despre surse de finanțare și burse pe care le pot accesa în România sau în străinătate. Prin înscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la târg pe întreaga durată a evenimentului, beneficiind totodată și de o ofertă de studiu personalizată în funcție de țările și domeniile de interes.

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 23 martie la Hotel Aro Palace din Brașov, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din țară sau din străinătate. Pe toată durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din lume.

Alte articole:   Coresi devine Universul Copilăriei

RIUF are loc în această primăvară și la București în perioada 18-19 martie, la Sala Palatului și la Cluj-Napoca, pe 21 martie, la Sala Polivalentă.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate