Ludovic Orban: ,,Se redeschid sălile și bazinele pentru sportivii profesioniști. Concerte, cu cel mult 500 de spectatori”

Ludovic Orban: ,,Se redeschid sălile și bazinele pentru sportivii profesioniști. Concerte, cu cel mult 500 de spectatori”

Premierul a prezentat câteva schimbări convenite în Comitetul pentru Situații de Urgență, potrivit europafm.ro.

,,Se permite organizarea și desfășurarea în bazine aflate în aer liber sau acoperite, a activităților de pregătire fizică a sportivilor profesioniști, și a competițiilor sportive, tot fără participarea spectatorilor. Deasemenea, se permite desfășurarea de către sportivii profesioniști a pregătirii fizice în spații închise, numai cu respectarea regulilor de distanțare între participanți, astfel încât să se asigure minimum 7 mp per persoană, și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilită”, a anunțat Ludovic Orban.

Spectacolele în aer liber vor fi permise, însă cu un număr limitat de participanți și purtarea obligatorie a măștilor.

,,Este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, altor evenimente culturale în aer liber, precum și a festivalurilor publice și private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori, cu locuri pe scaune, aflate la o distanță de minimum 2 metri și cu obligativitatea purtării măștii de protecție. Deasemenea, se permite organizarea și desfășurarea de spectacole în sistemul drive-în, cu condițiile ce vor fi  stabilite prin ordin comun”, a explicat șeful executivului.

Detalii aici.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate