Loteria Română lansează lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris

Loteria Română lansează lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris

Românii pot fi alături de sportivii care participă la Jocurile Olimpice de la Paris. Loteria Română lansează lozuri în campania TEAM România, dedicată acestei competiţii.

Loteria Română lansează un milion de lozuri în campania TEAM România dedicată Jocurilor Olimpice de Vară de la Paris. 30% din sumele încasate devin venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin a anunţat că Loteria Română va lansa o serie de 1.000.000 de lozuri în campania TEAM Romania, iar 30% din sumele încasate vor fi constituite venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, fondurile urmând a fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la JO de Vară de la Paris

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Românii care vor să fie alături de sportivii ce ne vor reprezenta ţara la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din acest an, pot fi parte a Team Romania.

Compania Naţională Loteria Română va lansa o serie de 1.000.000 de lozuri în campania Team Romania, iar 30% din sumele încasate se constituie venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, iar fondurile vor fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris.

În cel mult trei săptămâni, veţi putea găsi lozurile „Team România”. Fiecare loz are o valoare de 5 lei. Este un loz clasic, astfel încât, dacă s-ar vinde toată această serie de 1.000.000 de lozuri, către olimpicii noştri ar merge 16,6 milioane de lei”, a precizat Mihai Constantin, la finalul şedinţei de marţi a Guvernului, potrivit News.ro.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate