Loteria Română a lansat propria platformă de joc

Loteria Română a lansat propria platformă de joc

Loteria Română a lansat propria platformă de joc online.

Loteria Română a lansat platforma bilete.loto.ro.

Aplicația este dezvoltată in-house, prin resurse proprii, și pune în premieră la dispoziția jucătorilor online trei  noi funcționalități: plata premiilor în valoare de până la 100 de lei inclusiv, direct în contul bancar, posibilitatea de a juca scheme reduse și variante combinate și, nu în ultimul rând, posibilitatea autentificării prin intermediul aplicației ROeID.

Din aplicația online pot fi  achiziționate cu ușurință și în siguranță, în orice moment, bilete pentru cele mai cunoscute și atractive jocuri din România: Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

Alte articole:   Ioana Henegar, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Lansarea propriei platforme online, web-based, reprezintă un pas extrem de important în procesul de digitalizare al Loteriei Române, în special prin facilitățile puse la dispoziția jucătorilor pentru o experiență de joc și mai atractivă.

„Loteria Română face un nou pas către digitalizare, transparență și accesibilitate, prin lansarea platformei proprii de joc online, bilete.loto.ro. Lansarea platformei web-based vine la mai puțin de un an de când am făcut disponibile online, prin platforme partenere, cele mai populare și îndrăgite jocuri organizate de companie. Este o promisiune respectată, de a fi cât mai aproape de români și de a consolida în continuare încrederea cu care am fost învestiți de către jucători, în tradiția celor peste 117 ani de istorie a Loteriei Române. Următorul obiectiv este lansarea și a aplicației native a Loteriei Române, la dezvoltarea căreia se lucrează în prezent.”, a declarat Ionuț-Valeriu Andrei, Director General Loteria Română.

Platforma bilete.loto.ro va fi disponibilă 24/7 și va oferi jucătorilor posibilitatea de a juca în siguranță, online, inclusiv scheme reduse predefinite și variante combinate. Interfața prietenoasă și intuitivă va conține informații actualizate privind jocurile și premiile puse în joc.

Alte articole:   „Pinguinii în alertă”, premieră la Teatrul Arlechino

Platforma online dezvoltată de Loteria Română este integrată cu soluția de identificare digitală ROeID a Guvernului României, astfel că toată interacțiunea jucătorilor este una sigură din punct de vedere al autentificării.

Loteria Română a beneficiat de suportul Centrului Național Cyberint  și al Serviciului de Telecomunicații Speciale pentru faza de verificare și testare a platformei.

Procesarea plăților pentru platforma bilete.loto.ro se realizează în parteneriat cu CEC Bank.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!