Liviu Călin Butnariu a fost ales președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Brașov

Liviu Călin Butnariu a fost ales președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Brașov

Cu 32 de voturi „pentru”, primarul orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu a fost ales președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Brașov, în cadrul Adunării Generale care a avut loc marți, 20 aprilie 2021, la Făgăraș

In cadrul Adunării generale au fost prezenți reprezentanți de la 57 din cele 58 de UAT-uri din județ.
Liviu Călin Butnariu este o persoană cu experiență în domeniul managementul deșeurilor, fiind director, în perioada 2005-2016, al SC Goscom Cetatea Râșnov, operatorul serviciilor de apă, canal și salubritate al orașului. De asemenea, a fost reprezentantul patronatului la negocierea contractului colectiv de muncă la nivelul acestui sector de activitate. În perioada 2012-2016, a fost vicepreședinte al Asociației ”Liga Citadina” a serviciilor publice și comunale din România.
Liviu Călin Butnariu a activat în perioada 2017-2021 ca membru în Consiliul Director al ADI ISO MEDIU BV.
Tinand cont de experiența profesională dobândită, putem sa spunem ca acesta deține toate calitățile și aptitudinile caracteristice poziției de Președinte al Asociației.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

Pentru funcțiile de membrii în Consiliul Director au fost 11 candidați, iar în urma centralizării rezultatelor noua componență a consiliului director este urmatoarea :
1.Liviu Călin Butnariu -Președinte
2.Severius Beschea- primarul comunei Tarlungeni
3.Mihai Câmpean -primarul orașului Codlea
4.Sebastian Rusu -viceprimarul municipiului Brașov
5.Florin Ioani -primarul comunei Vistea
6.Alexandru Opris -primarul orașului Rupea
7.Marian Arhire -primarul comunei Sanpetru

Urmează ca în perioada următoare să se întrunească Consiliul Director și să aleagă cei 2 vicepreședinți conform statutului.

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu este o structură care reuneşte toate cele 58 de Unități Administrativ-teritoriale plus Consiliul Judetean Brasov. Fără implicarea activa a acestor membrii nu se poate implementa Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) în judeţul Braşov.
În acelaşi timp, implementarea SMID nu poate fi dusă la bun sfârşit fără o schimbare radicală de optică a locuitorilor judeţului nostru în privinţa deşeurilor, care nu mai trebuie aruncate, ci considerate o resursă care trebuie prelucrată şi valorificată.
Obiectivul privind gestionarea profitabilă a deşeurilor se poate realiza doar în parteneriat cu toate autorităţile locale și cu cetățenii judeţului Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate