LIGA 3: ACS SR Brașov, învinsă de TOATE echipele seriei!

LIGA 3: ACS SR Brașov, învinsă de TOATE echipele seriei!

Debut de sezon mizerabil pentru echipa suporterilor brașoveni, ACS SR Brașov. Stegarii au fost învinși, și astăzi, de ultima echipă a seriei care nu o bătuse. În etapa a 9-a, Kids Tâmpa s-a distrat cu SR Brașov, pe care a învins-o, pe Stadionul Tineretului, cu un neverosimil 5-0.

Golurile confruntării au fost marcate de Plăiașu, Nechita, Clinci (2) și Carlo Danciu. În alt duel care a avut loc tot astăzi, Cetate Râșnov a învins, în deplasare, cu 3-0, pe KSE Tg. Secuiesc. Au marcat Drugă, Suto (autogol) și Bogdan Roșu. Ciucaș Tărlungeni continuă forma bună și a câștigat meciul de pe teren propriu, scor 2-1 cu Viitorul Curița. Golurile gazdelor au fost marcate de Nicodim și Mircescu. Într-o confruntare programată vineri, Olimpic Zărnești a terminat la egalitate deplasarea de la Odorheiu Secuiesc, scor 2-2. Pentru formația lui Mihai Stere, care a revenit de la 0-2, au punctat Șerban și Gravilă, în ultimele minute ale duelului.

La finalul turului de campionat, Cetate Râșnov este cea mai bine clasată formație din județ, locul 2, cu 19 puncte. Este urmată de Olimpic Zărnești, locul 3 (17 pct) și de Kids Tâmpa, locul 4, cu 15 puncte. Ciucaș Tărlungeni este pe 7, cu 11 puncte, iar SR Brașov rămâne „lanterna roșie”, fără niciun punct.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate