Lift pentru persoanele cu dizabilități la Policlinica Râșnov

Lift pentru persoanele cu dizabilități la Policlinica Râșnov

policlinica rasnovCabinetul de fizioterapie și recuperare medicală din cadrul Policlinicii Râsnov, destinat persoanelor cu dizabilitați, este situat în acest moment la etajul II al clădirii. Pacienții sunt nevoiți să urce pentru fiecare ședintă 45 de trepte, neavând acces la o rampă sau alte mijloace de deplasare.

Pornind de la aceasta situație, consilierul local al PC, Nicolae Folea, a solicitat conducerii Primăriei mutarea cabinetului de fizioterapie la parterul clădirii sau construirea unui lift care să faciliteze accesul persoanelor la acest cabinet. În urma acestei solicitări, Consiliul Local Râșnov a aprobat în ședința din data de 30.01.2015 suma de 132.000 de lei destinată construirii unui lift care să permită accesul facil personelor care au nevoie de ședințe de recuperare la cabinetul de fizioterapie.

Alte articole:   Valentin Făgărășian: Sfânta Înviere a Domnului este sărbătorită pe măsură şi în străinătate, oriunde există o suflare de român

Menționăm că în momentul de față 66 de persoane fac sedințe de recuperare la acest cabinet. La acest cabinet vin bolnavi pentru urmatoarele tipuri de programe de recuperare în urma unor fracturi, luxații, rupturi sau întinderi musculare, programe postoperatorii în urma diferitor intervenții chirurgicale și programe de recuperare pentru diferite afecțiuni lombosciatice precum hernie de disc, discopatie lombară, spondiloză cervicală, artrită, artroză, etc.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate