Licitație pentru Studiul de Fezabilitate necesar modernizării a 10 străzi din Ghimbav

Licitație pentru Studiul de Fezabilitate necesar modernizării a 10 străzi din Ghimbav

Primăria Ghimbav a publicat în sistemul electonic de achiziții publice anunțul privind contractarea execuției Studiului de Fezabilitate pentru modernizarea a 10 străzi din oraș.

Este vorba despre modernizarea strazilor Salviei, Brândușei, Busuiocului, Trandafirului, Zambilei 2, Lamâiței, Lăcrămioarei, Crinului (partial), Orhideei și Margaretei (partial)”. Valoarea totală estimată a contractului este de 378.151,26 de lei.

Se urmărește modernizarea străzilor amintite, crearea unui sistem de colectare a apelor pluviale de pe aceste străzi, asfaltarea acestora, executarea de trotuare, piste de biciclete, locuri de parcare. Pentru proiectarea sistemului de colectare a apelor pluviale se va avea în vedere rețeaua de colectare a apelor pluviale din zonă, astfel încât să fie clar dacă sunt necesare lucrări de redimensionare a conductelor existente și/sau înlocuirea ori suplimentarea rezervoarelor de decantare și colectare existente. 

Alte articole:   150 kg de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii brașoveni

„Ne-am propus ca pentru toate străzile din orașul Ghimbav să demarăm procedurile tehnice o economice să avem documentația, iar anul să începem asfaltatea tuturor arterelor. Este vorba despre Florilor, zona Transilana 2 și o parte din Livada 2. Dacă lucrurile vor funcționa normal, toate aceste investiții vor fi efecetuate, iar anul viitor nu vom avea nicio stradă neasflată în orașul Ghimbav”, ne-a declarat primarul Ionel Fliundra.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 16 iulie 2021, ora 15.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate