Laura Bratosin dă cu Tăriceanu de pământ: Vă mai amintiți crezul liberal?

Laura Bratosin dă cu Tăriceanu de pământ: Vă mai amintiți crezul liberal?

Scrisoare dechisăStimate domnule președinte Călin Popescu Tăriceanu

În calitate de vicepreședinte BPM al ALDE Brașov, doresc să vă comunic următoarele:

În anul 2016 am venit în partidul ALDE din PNL unde aveam funcția de Președinte al Organizației Județene de Femei, cu speranța și credința că voi reuși să reunesc oameni cu spirit și gândire liberală cu care să continui construirea unei organizații municipale ALDE Brașov puternică. Am construit, am luptat și am clădit din nimic o filială puternică care la alegerile parlamentare din 2016, municipiul Brașov a obținut 8.000 de voturi din cele 12.600 obținute de ALDE pentru Senatul României.

M-am implicat și am luptat așa cum o face un liberal care crede în idealurile și convingerile partidului. Nu am contabilizat și nu am numărat orele de muncă, nopțile nedormite, pentru a reuși să construim și să consolidăm la Brașov o organizație puternică. În loc de sprijin, susținere sau implicare, am avut de luptat de două ori mai mult cu cei pe care astăzi îi promovați.

Alte articole:   Alertă meteo: COD ROȘU de caniculă, în județul Brașov

Domnule președinte, vă scriu în numele celor câteva sute de membri ai organizației municipale ALDE Brașov, a cărui deziderat ,,adevarații liberali sunt în ALDE” i-a mânat în lupta politică și care ni s-au alăturat crezând în valorile liberale adevărate.

Vă mai amintiți, domnule președinte, CREZUL LIBERAL?

,,Liberalul este un om liber şi generos. El luptă împotriva oricărei asupriri şi se jertfeşte pentru întărirea credinţei strămoşeşti, consolidarea şi fericirea Patriei sale. Liberalul este om de onoare şi de cuvânt. El judecă orice situaţie în lumina adevărului, iar convingerile sale le împărtăşeşte tuturor, fără ascunzişuri. Liberalul este omul faptelor şi al gândurilor curate. El preţuieşte deopotrivă sănătatea trupească şi sănătatea sufletească.”

Se pare că l-ați uitat….

Alte articole:   Salvamont Braşov: Am constatat cu îngrijorare că peste 90% dintre persoanele care ne-au apelat nu ştiau cum să reacţioneze în cazul întâlnirii cu animalele sălbatice

Pentru noi, domnule președinte, acesta a fost scopul care ne-a mânat în bătălia politică.

V-am înțeles domnule președinte, atunci când l-ați impus pe domnul Borza la Brașov, l-am facut deputat, mai țineți minte, domnule președinte? Dumneavoastră l-ați exclus din ALDE, la nici 3 luni de mandat, pentru trădare în favoarea lui Ponta. Apoi l-ați numit pe Daniel Chițoiu, care în cele 10 luni de mandat, a fost o singură dată la Brașov. A venit apoi Stelian Fedorca – nici el nu a fost suficient de bun, așa încât l-ați înlocuit cu Daniel Zamfir. Acum nici el nu mai este bun….

Vă rugăm, domnule președinte, lăsați partidul liberal să fie liberal și să-și aleagă singur președintele. Să dea greș pe mâna lui și nu cu numiri de la București. Dar nici acest lucru nu doriți să-l faceți, având în vedere că s-au organizat alegeri statutare, Adunarea Generală a membrilor din municipiul Brașov, alegeri care au fost anulate printr-o adresă nesemnată a Secretariatului General al ALDE.

Alte articole:   S-au afișat rezultatele! Care ne sunt... competențele? 15 iulie, Ziua Mondială a Competențelor Tinerilor

  • V-ați gândit, domnule președinte, că poate nu dețineți adevarul absolut?
  • V-ați gândit că nu ați întrebat niciodată membrii ALDE ce-și doresc?
  • Ați ascultat, domnule președinte, părerea celor care muncesc și aduc voturi pentru partid?
  • Se pare că nu și nici nu vă interesează…

Vicepreședinte ALDE Municipiul Brasov,

Laura Ioana Bratosin

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate