Lansare de carte la Casa Mureșenilor: „Orașul altfel și coroana uriașilor”

Lansare de carte la Casa Mureșenilor: „Orașul altfel și coroana uriașilor”

Consiliul Județean Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită luni, 12 noiembrie 2018, ora 11.00, la sediul din Piața Sfatului nr. 25, la lansarea volumului:

ORAȘUL ALTFEL ȘI CORONA URIAȘILOR” / ANDERSSTADT UND HÜNENKRONEN, autor Paula Schneider, cronicar al orașului Brașov în anul 2017. Traducerea în limba română: Petra Antonia Binder.

Volumul va fi prezentat de Astrid Hermel, dr. Harald Roth și Thomas Sindilariu. Vor lectura Paula Schneider, respectiv Petra Antonia Binder.

În 2017, timp de cinci luni, Paula Schneider, a fost cronicar al orașului Brașov, trimisă de Forumul Cultural German pentru Europa de Est (Potsdam) și găzduită de Forumul Democrat al Germanilor din Brașov.

Alte articole:   CFR Călători suplimentează numărul trenurilor în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Ediția bilingvă, apărută la editura Aldus, adună între coperțile ei impresiile sensibile și subtile ale autoarei, care au atins o mulțime de subiecte privite din multiple perspective. Impresiile literare și fotografice ale autoarei germane de perspectivă, alcătuiesc o imagine de ansamblu plină de îngândurare, compasiune dar și înviorare surprinzătoare asupra Brașovului și a împrejurimilor din trecut și din prezent, a Orașului Altfel.

Evenimentul este organizat de Forumul Democrat al Germanilor din Brașov, Forumul Cultural German pentru Europa de Est (Potsdam, Germania) și Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate