Kids Tâmpa, victorie în ultimul test dinaintea noului sezon de Liga a 3-a

Kids Tâmpa, victorie în ultimul test dinaintea noului sezon de Liga a 3-a

ACS Kids Tâmpa Brașov a câștigat ultimul meci amical înaintea startului noului sezon din Liga 3-a. „Urșii” s-au impus, cu 4-2 (1-1), pe ICIM, în fața celor de la Inter Cristian. Golurile Kids Tâmpa au fost marcate de Kerekes (2) și Dumitraș (2).

Primul 11 al echipei „alb-albastre” a fost următorul: Câșlariu – Bejan, Andrieș, Potecu, Enache – Perju, Palade, Grideanu, Dumitraș, Opra – Kerekes.

„A fost un ultim test foarte util înaintea startului noului sezon. Un meci în care nu am putut să ne bazăm pe 10 jucători, 5 accidentați și 5 plecați cu echipele de U19, respectiv U17 la Oradea, pentru disputele din Liga Elitelor. Chiar și așa, băieții s-au mișcat bine și au făcut un joc solid. Sperăm ca la primul meci din noul sezon să avem toți jucătorii valizi și să debutăm cu dreptul”, a declarat unul dintre antrenorii grupării brașovene, Ciprian Anghel.

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu

Kids Tâmpa Brașov va juca primul meci din sezonul 2021/2022 al Ligii a 3-a sâmbătă, 28 august, de la ora 18:00, pe terenul celor de la KSE Tg. Secuiesc.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate