Jurnalistele Carmen Dumitrescu și Ramona Ursu lansează podcastul Quality Time

Jurnalistele Carmen Dumitrescu și Ramona Ursu lansează podcastul Quality Time

Jurnalistele Carmen Dumitrescu și Ramona Ursu, fondatoarele proiectului independent de presă Media Quality, au lansat miercuri, 20 martie 2024, la ora 19.00, podcastul Quality Time. Cu o frecvență bilunară, podcastul va putea fi urmărit pe canalul de YouTube InfoNația.   

Quality Time este o dezbatere liberă, argumentată factual, despre investigații de presă, despre politicieni, dar și despre jurnaliști corupți, despre subiectele de actualitate care privesc lumea în care trăim.

Quality Time este pentru cei care vor să știe ce se află în spatele celor mai importante informații ale momentului. Este un podcast pentru cei deștepți sau care vor să se deștepte, pentru cei implicați sau care vor să implice. Este un podcast pentru cei pe care îi (mai) interesează viața lor. Și a noastră, a tuturor. Vrem să mulțumim echipei Happy Fish TV, partenerul Media Quality în realizarea acestui podcast. Fără sprijinul și susținerea acestei echipe formidabile, acest podcast nu ar fi existat”, arată jurnalistele.

În prima ediție a podcastului Quality Time cu Ramona Ursu și Carmen Dumitrescu se discută despre neurochirurgul-preot Ștefan Mindea, acuzat de înșelăciune și malpraxis, despre Sinodul întunecat al BOR, despre partidele extremiste și ce ne așteaptă în acest an electoral.

De ce au plecat mulți dintre cei mai buni jurnaliști din redacțiile mainstream? Care mai este starea presei independente? Cât de aproape e publicul de ea și cum o poate susține? Cum interferează partidele cu presa mainstream?

Despre toate astea, dar și despre alte subiecte momentului, în prima ediție a Quality Time, miercuri, de la 19.00, pe canalul de Youtube „InfoNația”.

RAMONA URSU – Jurnalistă, scriitoare, cu o experiență de peste 20 de ani în presă: reporter la „Evenimentul zilei“, redactor-şef adjunct la Iaşi și coordonator al redacțiilor locale ale publicației Adevărul, redactor-șef al Adevărul Moldova, redactor-şef adjunct la Adevărul de Seară, jurnalist și editorialist la Revista 22, fondator și senior editor la revista Newsweek România, redactor-șef și publisher la Ziare.com, fondatoare SunMedia.ro și MediaQuality.ro. Premiată de Societatea Timișoara cu Premiul „Oscar Berger”. A publicat volumele „Dosarele Securității. Marian Munteanu și Miron Cozma versus Piața Universității” (Editura Integral, 2016), „Noaptea, ca hoții!” (Humanitas, 2017), „Vă vedem!” (Humanitas, 2018) și „Statul paralel” (Humanitas, 2019).

CARMEN DUMITRESCU – Jurnalistă de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată, de mai bine de 17 ani. Mediafax, G4Media, Europa FM sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație „Edward R. Murrow” în SUA, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii „Presă Locală”. Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului „Romanian Women of Courage”, în anul 2019. Carmen este și scriitoare, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea „Cei care nu mint”.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!