Jumbo a anunţat când deschide noul hipermarket din Braşov

Jumbo a anunţat când deschide noul hipermarket din Braşov

Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo deschide vineri un nou hipermarketul de la Brașov. Planul grecilor este inclusiv de a lansa un magazin online special pentru clienții din România. Acesta va fi cel de-al 14-lea magazin Jumbo de pe piața locală.

Potrivit profit.ro, Jumbo va lansa un magazin online special pentru clienții din România până la finele anului viitor, interval în care estimează că va deschide și două noi hipermarketuri pe piața locală, cu unul mai puțin față de planurile prezentate anterior.

Pe lângă hipermarketul din Brașov, grupul elen vrea să deschidă, anul viitor, un nou magazin în Craiova, cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați. În iulie, grupul elen estima că rețeaua locală va fi extinsă cu trei noi hipermarketuri până la jumătatea anului viitor.

Alte articole:   Adrian Veştea: Braşovul va avea cel mai mare traseu de tren metropolitan din România. Acesta va contribui la rezolvarea problemei traficului în zona periurbană a oraşului

Tot în Craiova va avea sediul și firma care se va ocupa de administrarea magazinului online ce va deservi piața românească, lansarea acestuia fiind estimată pentru ultima lună a anului 2020.

Va fi al doilea magazin online al grupului, după cel operat din Grecia. Jumbo și-a majorat cu peste o treime vânzările din România în anul fiscal încheiat la 30 iunie, de la 100,6 milioane de euro în anul anterior la aproape 133,2 milioane de euro, piața românească contribuind cu 16,4% la vânzările grupului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate