Jucătorii de la Corona Braşov Wolves au fost felicitaţi în şedinţa Consiliului Local

Şedinţa Consiliului Local Braşov a fost deschisă joi de un moment, care ar trebui să se repete cât mai des: componenţii echipei de hochei Corona Braşov Wolves, antrenorul şi conducătorii clubului şi ai secţiei de hochei, au fost felicitaţi de consilierii locali, înaintea şedinţei extraordinare, cu ocazia câştigării Campionatului Naţional. În scurtele alocuţiuni, antrenorul echipei, Martin Lacroix şi preşedintele ASC Corona 2010 Braşov, Liviu Dragomir, au prezentat performanţa echipei, în sezonul recent încheiat.
Antrenorul canadian a completat alocuţiunea cu următoarele cuvinte: ,,Sunt de un an aici, în frumosul oraş, a fost o experienţă deosebită pentru mine şi mă bucur că am terminat sezonul cu câştigarea campionatului naţional. Sunt fericit pentru aceşti jucători, care au adus titlul la Braşov şi îi felicit pentru că i-au făcut fericiţi pe membrii comunităţii”.
Primarul George Scripcaru a apreciat performanţa sportivilor, afirmând că ei au făcut cunoscut oraşul şi în alte ţări, prin participarea echipei la întrecerile Ligii Mol.
Consilierii locali au decis ca să se identifice sursele de finanaţare, pentru a-i premia pe componenţii secţiei de hochei, iar în şedinţa următoare să fie aprobată această premiere.
„În ședința de Consiliu Local din aprilie vom avea un proiect de hotărâre, vom găsi o modalitate de premiere a echipei pentru performanțele din campionat”, a spus primarul George Scripcaru.
La finalul festivităţilor, consilierii locali s-au pozat alături de componenţii echipei de hochei.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   BOMBĂ! Candidaturile AUR Brașov riscă să fie invalidate pentru că listele nu au fost semnate de președintele organizației județene!

Anunţuri mică publicitate