Jihad total la PSD. Bucureștiul nu îl vrea pe Obama de Braşov. Cătălin Leonte, în cărţi

Jihad total la PSD. Bucureștiul nu îl vrea pe Obama de Braşov. Cătălin Leonte, în cărţi

PSDDemisia deputatului Constantin Niţă din funcţia de preşedinte (spun unii că din motive de DNA) a bulversat total activitatea PSD Braşov.

Desemnarea senatorului Viorel Chiriac drept preşedinte interimar nu a avut darul de a linşti apele din interiorul PSD, mai ales că foarte mulţi era nemulţumiţi de contrucţia listelor pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean cu apropiaţi ai lui Constantin Niţă.

Una dintre picăturile care au umplut paharul se pare că a fost şi măsluirea sondajului de opinie în care Răzvan Popa, alintat de Niţă drept „Obama” de Braşov, a fost scos drept favorit în cursa internă pentru postul de primar al Braşovului.

Răsturnarea de situaţie va fi oficializată vineri după amiază, când este aşteptat un desant de la conducerea centrală a partidului, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Executiv fiind două puncte: numirea fostului prefect Mihai Mohaci drept preşedinte interimar al PSD Braşov, iar al doilea desemnarea lui Cătălin Leonte drept candidatul PSD la Primăria Braşov! Acesta din urmă nu a putut fi contactat în această seară pentru a comenta această situaţie, el plecând din PSD nemulţumit tocmai de jocurile făcute în interior.

Alte articole:   Nicu Alifantis, Ducu Bertzi şi Vasile Şeicaru la Festivalul Național de Folk „Vama de la munte”. Programul evenimentului

Pe de altă parte, furtuna din PSD era previzibilă, având în vedere faptul că, de dimineaţă, newsbv.ro a publicat declaraţiile incendiare ale vicepreşedintelui PSD Braşov Răzvan Iosif, care spunea că „social-democraţii au nevoie de Cătălin Leonte. Este singurul care se bate pentru brașoveni”.

După apariția acestor informații, Constantin Niță ne-a contactat și a precizat că nu a plecat din PSD în niciun caz din cauză că ar avea probleme cu DNA și nici nu ar fi falsificat vreun sondaj de opinie. „A greșit (Cătălin Leonte – n.r.) când a plecat din partid și știe că nu are nicio șansă, de aceea vrea acum să se întoarcă. Este o mârșăvie ce face aacum Dragnea, pentru că Răzvan Popa stă cel mai bine în sondaje și a luptat pentru acest loc. Eu i-am spus (lui Leonte – n.r.) să stea în partid, să nu plece, că se găsesc soluții”, a precizat Niță. 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate